Cocalar american!

by

O mare parte dintre pictorii celebri, sunt dusi bine cu pluta si deocamdata nu se stie ce le ia mintile acestor artisti desavarsiti.
Avem dovezi clare chiar si din vremuri indepartate despre acesti talentosi cum ca ei aveau un comportament bizar, in momentul in care participau la diferite evenimente culturale. In zilele noastre rolurile sau inversat iar cei ce manuiesc pensula, si-au revenit din nebunie deoarece au donat cantitatea de zapaceala pe care „o detineau”, celor ce au devenit cobaii lor. Astfel, mai ales peste ocean, pe unde zaresti o persoana mai despuiata, hop si cateva picturi pe corpul lor, realizate cu ajutorul unei tehnici moderne, ce au inlocuit celebra pensula.
No, ios mai de la tara si chiar daca am luat contact cu multe civilizatii, parca tot raman fidel unei expresii care spune ca „ce ti-a dat Domnul, este de indeajuns de mult”!
Chestia asta cu tatuajele din punctul meu de vedere, este dezgustatoare si nu vad rostul unor desene sau mesaje cu care sa atragi privirile celor din jur. Cert este ca valul tineretii te copleseste si daca cineva nu iti deschide ochii si nu iti explica ca comiti o greseala pe care ulterior o poti regreta tot restul vietii, risti sa iti compromiti chiar si cariera pe care incerci sa ti-o cladesti.
Deja cunosc o persoana ce detine niste picturi imense pe suprafata corpului sau dar care intampina dificultati majore atunci cand incearca sa isi gaseasca un loc de munca bunicel caci unele mesaje inscriptionate au un caracter obscen si nu sunt cool, asa cum le considera proprietarul lor, in momentul realizarii acestora.
Totusi, tatuajele sunt la mare cautare peste ocean dar fara sa fiu rasist, afirm ca exista o deosebire imensa intre persoanele curate si cele pictate, atat in comportament cat si la nivel de cultura generala. Cred ca singura cale pe care o poti apuca pentru a reusi sa iti cladesti o cariera, chiar si „beneficiind” de aceste picturi corporale, este domeniul muzical caci deocamdata aici nu sunt restrictii si fanii apreciaza mai mult calitatile vocale decat tatuajele artistului.
Astazi am sa va dau un exemplu de cocalar american caci in ultima perioada, am amintit doar de cei de pe teritoriul romanesc, ca si cum pe alte meleaguri acestia nu ar exista. Este plina America de astfel de personaje numai ca din cauza ca legile sunt foarte aspre, se multumesc doar cu faptul ca se pot picta…si atat, fara a avea manifestari huliganice in societate.
Un tanar american s-a inscris in cadrul unui program care oferea asistenta copiilor saraci din intreaga lume. Nu stiu sigur daca acesta este adevarul dar cu cateva luni in urma, a aterizat un yankeu pe teritoriul romanesc stabilindu-si cartierul general in orasul Victoria, situat la poalele Muntilor Fagaras. Cunoscand zona respectiva, stiu ca populatia nu beneficiaza de cele mai bune conditii de trai dar americanul nostru, s-a oferit sa le dea o mana de ajutor celor nevoiasi. La finalul misiunii, el a marturist dragoste eterna fata de locurile pe care le-a vizitat iar ca drept dovada ca nu este un mincinos, si-a tatuat insemnele localitatii pe corpul sau.
61378316

61378310

Pe curand!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: