Scrisoare de si catre primavara!

by

Copilul din mine te iubeste atunci cand apari cu o precizie enervanta in fiecare inceput de martie chiar daca un savant plictisit de atatea descoperiri, a decis ca oficial inca mai trebuie sa astepti pana vei putea debuta pe planeta Pamant.
Copilul din mine te iubeste cand priveste alaturi de tine cum zapada se topeste si lasa loc floricelelor pe care tu atat de mult le indragesti.
Copilul din mine te iubeste cand transformi o pajiste moarta si inghetata intr-un covor de nuscele si ghiocei pe care voi pasi cu bucurie sufleteasca incat iti declar dragoste eterna.
Copilul din mine te iubeste si atunci cand vei plange pentru ca omenirea a uitat sa isi duca la bun sfarsit o simpla formalitate, aceea de a pastra natura virgina, crezand ca zapada va acoperi vesnic toate gunoaiele produse de creatiile Mantuitorului.
Copilul din mine te iubeste cand o mama fericita se bucura ca in sfarsit copiii sai pot sa se joace alergand dupa o minge pe un teren inconjurat de multa verdeata.
Copilul din mine te iubeste si atunci cand incepi sa incaruntesti si putin cate putin vei lasa locul unui alt anotimp.
Te iubesc primavara si mereu voi rosti aceste cuvinte chiar daca de cate ori apari imi dau seama ca sa mai dus un an din viata mea. Intotdeauna ai fost preferata mea deoarece cele mai minunate flori, se nasc in mijlocul tau. Te voi adora pentru eternitate si mereu ma voi gandi la tine cand zilele iti vor fi numarate.

„Daca nu ai fost niciodata cutremurat pana in strafundul sufletului de o floare rasarita in primavara , probabil ca sufletul tau nu a cunoscut vreodata inflorirea.”(Audra Foveo)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: