Din nou la drum!

by

De la traditii mexicane voi trece la un subiect care va fi la mare moda in tara noastra in urmatoarea perioada de timp. Incepand de astazi se reia caravana fotbalistica si din nou nevestele noastre vor dispera atunci cand noi ne vom aseza linistiti in fotolii pentru a urmari partide de fotbal din „liga lui Mitica”!

Buna seara tuturor!

Din pacate „mocirla” este cuvantul care caracterizeaza cel mai bine campionatul romanesc atat la propriu cat si la figurat. Inca inainte de primul fluier am consemnat cateva evenimente care nu fac cinste sportului cu balonul rotund. Liderul primei parti a campionatului, Otelul Galati, a obtinut trei puncte fara sa depuna un efort deosebit pentru ca adversarul sau nu a fost programat din cauza neplatii unei datorii catre un alt club care participa la competitia fotbalistica.
Majoritatea echipelor au mizat pe transferuri de jucatori care au venit liberi de contract sau fara prea mari pretentii financiare.
Echipele bucurestene inca sufera de pe urma ultimilor ani deoarece au pierdut clar suprematia in dauna celor din provincie.
Dinamo Bucuresti a vandut si transferat cei mai multi jucatori iar lotul actual este unul destul de curajos pentru abordarea partii a doua a campionatului. Cainii rosii mizeaza pe foarte multi jucatori tineri, dornici de afirmare care pot aduce un suflu nou in cadrul echipei. Probabil sefii de la Dinamo si-au facut calculele si si-au dat seama ca nu mai au sanse la titlu astfel ca aceasta infuzie de tineret este bine venita in contextul crizei financiare actuale findca ei evolueaza sub culorile alb rosii fara pretentii financiare foarte mari.
La Steaua se mizeaza in continuare pe „lotul Urziceni” care deocamdata nu si-a aratat valoarea dar prin cooptarea in staful tehnic a domnului Meme Stoica se spera ca acesta va reusi sa mobilizeze jucatorii si acestia sa dea totul pe teren.
CFR Cluj s-a dispensat de cativa jucatori importanti deoarece unii aveau multi ani de stagiu la echipa din Ardeal. Pozitia actuala din clasament a echipei nu da prea mari sperante pentru o noua evolutie a feroviarilor in Liga Campionilor astfel ca si aici s-a incercat sa se renunte la fotbalistii cu contracte foarte mari.
Celelalte echipe care aspira la prima pozitie din clasament nu au facut transferuri notabile si ele incearca sa mizeze in continuare pe loturile din turul campionatului.
Prea multe nu ar mai fi de spus, speram ca vom avea partide spectaculoase jucate doar pe teren caci scandalurile din spatele cortinei nu face decat sa puna intr-o pozitie si mai rea liga noastra de fotbal.

Pe curand!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: