De-a soarecele si pisica!

by


Pe vremuri combinatul chimic de la Fagaras era considerat regina industriei chimice. Peste 70% din populatia Tarii Fagarasului isi castiga o paine muncind in cadrul acestei societati dar din pacate in ultima vreme combinatul a intrat pe o panta descendenta, ajungand in momentul de fata sa supravietuiasca de pe-o luna pe alta. Aproape toate guvernele „au muls” cat au putut din beneficiile societatii dar cand s-a pus problema de a acorda vreun ajutor financiar acestuia, toti sefii de cabinet au intors spatele fagarasenilor. Nu cunosc situatia actuala a platformei chimice, pot sa va spun doar ca aceasta apartine omului de afaceri Ioan Niculae patronul societatii InterAgro. De cateva saptamani s-a tot vehiculat in presa ca o mare parte din personalul muncitor va fi trimis in somaj dar din fericire acest lucru nu se va mai intampla deoarece pretul azotatului de amoniu pe piata mondiala a crescut si pe langa acest lucru s-a inregistrat o cerere mai mare a acestui produs.

Buna seara prieteni!

Domnul „Flotil Ciordila” ca fost ministru al transportului, actual sef de stat, ar trebui sa dea o mana de ajutor celor care incearca sa fluidizeze traficul rutier in tarisoara noastra chiar daca in momentul de fata acest lucru nu intra in atributile sale caci foarte multe orase din tara nu au o sosea de centura sau ocolitoare. La Fagaras se incearca de peste 20 de ani sa se realizeze acest drum si din cate am inteles din presa locala, pana in anul 2016 sunt putine sanse sa nu mai vedem TIR-uri prin centrul orasului nostru.

Cercetătorul american Raymond Kurzweil a ajuns la concluzia că dacă totul evoluează atât de repede în lumea tehnologiei,în jurul anului 1045, omul va putea fi nemuritor sau, într-un caz mai apropiat de realitate, viaţa aşa cum o ştim se va schimba în bine, se va prelungi şi va fi mult mai lejeră, sarcinile noastre fiind redistribuite roboţilor inteligenţi. Probabil Oana Zavoranu daca mai apuca acele vremuri va fi o falimentara deoarece locurile de veci din cimitirul care-l detine nu vor mai fi la mare cautare.

In seara aceasta va prezint noi imagini realizate de prietenul meu de la Brasov,mare iubitor de munte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: