La multi ani regelui Hagi!

by


Avem un rege al tziganilor, unul al romanilor dar si unul al fotbalului. Daca primii doi au intrat intr-un con de umbra si foarte rar mai sunt pomeniti in presa centrala,in schimb cel al fotbalului este la moda zilele acestea el antrenand o echipa din tara lui Mahomed.Sa-i spunem un calduros „la multi ani” regelui fotbalului in persoana lui Gheorghe Hagi care astazi implineste 46 de ani.

Buna dimineata romani !

Cei care inca nu ati bagat in gurita ceasca de cafea in dimineata aceasta trebuie sa stiti ca domnii englezi au mai publicat un studiu in care se afirma ca femeile devin mai inteligente dupa ce savureaza o cafeluta la primele ore ale zilei, in schimb barbatii devin neatenti, se misca mai incet si nu mai pot sa gandeasca clar.

Este cunoscut faptul ca foarte multe afaceri care au pagubit statul roman „s-au realizat” imediat dupa 89′ deoarece printre guvernantii de la acea vreme si-au facut loc tot felul de personaje care din nepricepere ori din prea mult zel au vandut fabrici intregi strainilor la pret de nimic. Iata ca odata cu trecerea timpului,romanul a capatat experienta si acum nu mai accepta asa usor sume mici atunci cand vrea sa realizeze o tranzactie. Este cazul si domnilor vamesi de la Siret care au devenit celebri in ultimele zile de cand au fost retinuti deoarece intr-o convorbire interceptata de organele de ancheta si publicata in presa,se sublinia faptul ca ei nu acceptau mita 30 de lei pentru zece cartuse de tigari trecute fraudulos spunand ca nu pot sa-si vanda tara doar pentru o suma derizorie. Bravo lor, astia da oameni patrioti!

Putini stiu ca cea mai lunga cursa de maraton inca nu s-a incheiat nici in zilele noastre. Astazi se implinesc 71 de ani de cand Tom il alearga pe Jerry.

Tom şi Jerry s-au născut din inspiraţia a doi oameni, William Hanna şi Joseph Barbera, care s-au cunoscut în 1937, pe vremea când lucrau la celebrele studiouri Metro Goldwin Mayer (MGM). Ambiţia lor era aceea de a crea nişte desene animate mai populare decât Mickey Mouse, vedeta de necontestat a anilor ’20 şi ’30, producţia altor studiouri faimoase, Walt Disney.

In 2005, studiourile Warner Bros lansează ultima din cele 163 de poveşti cu cele două personaje. „Tom şi Jerry” au avut un succes fulminant, concretizat şi prin cele 7 premii Oscar cucerite de-a lungul timpului la secţiunea scurtmetraj de desen animat, cărora li se adaugă alte şase nominalizări.

Nu stiu daca imi dispare inteligenta sau ma misc mai incet dupa ce savurez o cana de cafea dar un lucru este cert,nu pot sa-mi incep ziua fara aceasta licoare astfel ca va las in compania celor doua personaje de desen animat.
Pe curand!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: