Un zambet de duminica!

by

Blogul ofera posibilitatea de exprimare in masa, dar in acelasi timp si o expunere ,,riscanta”.Celor ce au capacitatea de a citi printre randuri, le urez lectura placuta! (Am citat o persoana care detine un blog)

Salutare tuturor!
Daca ati uitat sa mai zambiti hai sa incercam impreuna sa facem acest lucru si cu ajutorul articolului pe care-l scriu in cele ce urmeaza sper sa reusim sa facem acest lucru.

Pentru ca tara noastra este plina de buruieni si gunoaie cineva s-a gandit ca prin agatarea unui afis pe un stalp sa determine persoanele care nu poseda un respect fata de natura sa nu mai arunce tot felul de mizerii in locuri neamenajate.

Reprezentantii de la Protectia Consumatorului au de rezolvat reclamatii dintre cele mai ciudate.
O femeie a reclamat ca, dupa ce consuma apa de la robinetul din locuinta sa, devine incapabila sa franeze in timp ce isi conduce masina.
O alta reclamatie a venit din partea unei doamne care a pretins ca a fost batuta si data afara dintr-un hotel de catre bodyguarzi. Cand au ajuns la hotel, comisarii CJPC au constatat ca lucrurile stau cu totul altfel, ca la hotelul respectiv nu exista garzi de paza sau de corp angajate si ca, de fapt, femeia nu a fost agresata de nimeni, dar a fost atentionata sa nu mai fure si sa manance ciocolatele, servite langa cafea, ale tuturor turistilor astepati la micul dejun.
Un alt caz ciudat este cel al unui barbat care a solicitat comisarilor sa vina la un bar din comuna Ciceu pentru a debloca un joc mecanic, la care jucase pana atunci 1.000 de lei, doar pentru ca avea chef sa isi mai piarda vremea in fata lui si sa mai joace 100 de lei.

Suntem un popor mancator de carne dar de multe ori depasim limitele admise.

Nu conteaza cat de lung am parul, principalul este cum gandesc ! Nu conteaza cum arata casa, principalul este ca am Digi….chiar daca nu are rima!

Un ardelean merge cu soacra-sa la coasa.Ajung pe camp si la un moment dat incepe sa ploua si sa fulgere.Primul fulger cade linga ei.
Ardeleanu:No.
Mai fulgera odata intre ei.
Ardeleanul:No,no.
Fulgera inca odata fix pa soacrasa.
Ardeleanul: No ase !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: