Sfarsit de ianuarie!

by

Un pescar din Zanzibar s-a gândit să-şi construiacă un restaurant fix pe mare. Ce-i drept, a beneficiat de avantajul de a avea o stâncă pe care să ridice restaurantul, care seamănă izbitor cu o casă ţărănească veche de pe la noi. Până la restaurantul The Rock, situat în apropiere de plaja Michanwi Pingwe, se ajunge cu o barcă pusă la dispoziţie pentru clienţii turişti.

Daca romanii din Moldova ar fi avut un simt al afacerii mult mai dezvoltat probabil ca si ei puteau sa scoata bani frumosi de pe urma caselor lor dupa inundatiile de anul trecut.

Buna dimineata tuturor!

Sfarsit de ianuarie 2011 cu ger in continuare pe meleagurile noastre. Minus 17 grade si un cer senin avem la ora 6 dimineata in micutul nostru orasel.
Cel mai trăsnit concurs caritabil organizat în România a fost deschis sâmbătă seara la ora 19.00, pe partia Bradu din Poiana Brasov. 15 echipe „s-au duelat” iar cea mai trasnita sanie care a coborat pe zapada, a fost „Aeroportul Brasov” !

Ieri a fost ziua trasnitilor in Judetul Brasov caci si la Fagaras au existat astfel de persoane care au infruntat vremea de afara si au participat la o partida de fotbal.

Calendarul zilei.

1852 – S-a nascut marele dramaturg si prozator Ion Luca Caragiale (m.22.06.1912).
1882 – S-a nascut Franklin Delano Roosevelt, cel de-al 32-lea presedinte al SUA (1933-1945). Prin decizia luata in decembrie 1941, de intrare in razboi a americanilor impotriva fortelor Axei, Roosevelt a contribuit decisiv la infringerea Germaniei lui Hitler. Politica externa promovata de el si indreptata catre cooperare a pus bazele constituirii Organizatiei Natiunilor Unite la 26.06.1945 (m.12.04.1954).
1931 – S-a nascut actorul Gene Hackman („Principiul dominoului”, „Putere absoluta”, „Necrutatorul” – Premiul Oscar in 1992).
1932 – S-a nascut prozatorul si dramaturgul Dinu Sararu.
1951 – S-a nascut cintaretul britanic Phil Collins. A cistigat de sase ori premiul „Grammy”.
1951 – A murit constructorul austriac de automobile Ferdinand Porsche.
1933 – Adolf Hitler a fost ivestit in functia de cancelar al Germaniei.

Duminica placuta sa aveti !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: