O zi anormala de iarna !

by

O zi ciudata de iarna care ma indemnat sa dau o tura prin centru pentru a achizitiona un buchetel de ghiocei. Din pacate sotia mea trebuie sa mai astepte pana primeste in dar de la mine aceste minunate floricele deoarece doar vremea de afara a semanat cu una de primavara nu si data din calendar.

Buna seara prieteni !

Niciodata nu am fost fan al domnului Basescu sau al domnului Boc dar de cateva zile incoace am inceput sa imi schimb parerea in bine despre acesti oameni care conduc destinele tarii noastre. Deocamdata nu pot sa spun mai multe pentru ca traversez o perioada dificila in viata mea de zi cu zi si orice afirmatie poate sa imi schimbe viitorul.Cu siguranta in urmatoarea perioada de timp voi reveni cu unele completari la cele ce am scris mai sus dar totul la momentul potrivit.

In seara aceasta voi continua serialul despre petrecerea de la Moeciu de Sus de acum cateva zile la care am participat si eu.

Iata si barul de gheata impodobit cu ….prezervative ( glumeam ) .

Lumea deja se pregatea de dans.

La acest eveniment am fost bucatar sef. Binenteles ca am si avut subordonati de nadejde, pe doamna Paunescu si pe domnul Paul.

Din pacate trebuie sa ma opresc aici cu postarea imaginilor deoarece reteaua de internet de care beneficiez eu este una … slabutza! Seara la ore de varf mai bine nu intru pe net decat sa ma disper pana postez o poza pe blog (10 minute) . Hai ca ne intalnim dimineata si continui acest comentariu !

Lasă un comentariu