Se zgaltaie Romania !

by

De cateva saptamani zona Vrancea fierbe deoarece la fiecare ora se inregistreaza un cutremur .Directorul Institutului de Seismologie Aplicată spune că până pe 26 noiembrie am putea avea un seism de 5 grade. Sa speram ca nu se va intampla acest lucru deoarece si o miscare seismica de acest nivel poate produce victime si pagube in Romania .

Buna seara prieteni !

Maine este o zi speciala pentru vecina mea de la parter , Nicoleta Comsit care isi serbeaza ziua de nastere. Blog de bloc ii ureaza un calduros „la multi ani ” !
Daca ieri au cazut primii fulgi de nea pe meleagurile noastre , astazi am fost rasplatiti cu o superba zi de toamna chiar daca dimineata a fost destul de racoroasa.

Of , criza asta ! Totusi este bine ca s-a montat acel sensgiratoriu din plastic la intersectia strazii Tudor Vladimirescu cu DN 1 care a costat dupa spusele edilului sef peste 100 de milioane vechi. Deocamdata se asteapta aprobarea de la ministerul transportului pentru a putea incepe lucrarile la unul care sa fie exact dupa normele rutiere.

Va informam zilele trecute ca am intentia de a publica pe blog de bloc cateva articole legate de meseria care o practic eu in momentul de fata. Sper ca voi putea ajuta cu cateva sfaturi utile pe cei ce intentioneaza sa isi amenajeze o casa . Daca timpul imi permite , primul episod il voi publica chiar in acest weekend.

ATENTIE !
Cu cel mult 20 de euro, fiecare român îşi poate proteja casa împotriva dezastrelor naturale, cum sunt cutremurele, inundaţiile sau alunecările de teren.
Inundaţiile, care au avut loc în lunile iunie-iulie 2010 şi au afectat localităţi din toate judeţele, au provocat pagube de 876 de milioane de euro.
Aproape două luni au mai rămas până la expirarea termenului de încheiere a asigurării obligatorii a locuinţei fără să fie aplicate amenzi. Românii care nu vor avea plătită prima de asigurare împotriva dezastrelor naturale, precum inundaţii, cutremure şi alunecări de teren, care este cuprinsă între 10 şi 20 de euro/anual riscă amenzi de până la 500 de lei.

Românii nu mai pot trimite colete în SUA, după măsurile de securitate luate de americani .”Începand cu data de 18 noiembrie 2010, Compania Naţională Poşta Română nu mai acceptă la prezentare nicio trimitere poştala (poşta de scrisori, colete poştale sau E.M.S.) cu destinaţia SUA, având o greutate egală sau mai mare de 453 de grame”

Oricat ar parea de incredibil peste 2.000 de romani au decis sa plece spre Laponia intr-un demers ce pare cel putin uluitor. In urma cu cateva zile a inceput o miscare pe internet care se pare ca a mobilizat un numar foarte mare de oameni care s-au „aliant” intr-un scop comun. Toti cei care au ales sa plece spre Laponia au un scop precis iar multi dintre ei au declarat ca astfel isi vor face sarbatorile mult mai fericite.

Eu va doresc criza usoara pana la urmatoarea reintalnire cu voi .

Anunțuri

2 răspunsuri to “Se zgaltaie Romania !”

  1. lawrencesoft Says:

    Vecina si a mea, de la parter, Nicoleta Comsit, La Multi Ani, din toata inima 🙂

  2. Nico Says:

    Va multumesc frumos!!! Daca va grabiti ,fac cinste de Mos’ Niculae! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: