Nasule …, nasule !

by

Suntem o tara plina de nasi sau nanasi cum se mai spune prin zona Fagarasului. Pe linga celebrul nas de cununie sau botez mai exista o multime de nasi. Dintre acestia cel mai bine o duce nasul de pe trenuri .Acum mai sunt si nasi ceferisti care nu au beneficiat de portia zilnica de fericire la locul de munca deoarece de cand s-a stricat acel pod pe linia ferata dintre Fagaras si Sibiu , au avut de suferit din cauza lipsei calatorilor . Doar pescarii ii mai dadea nasului nostru cate un carasel sau o stiuculica in schimbul unei calatorii gratis. Odata cu inceperea noului an scolar , trenurile s-au aglomerat si vestea si mai buna este ca s-ar putea ca in urmatoarea perioada de timp sa circule dinou celebrele curse muncitoresti intre Brasov si Sibiu deoarece se lucreaza la refacerea podului buclucas.

Un lucru imbucurator pentru soferii patriei noastre este si acela ca oamenii de la tara renunta sa mai creasca animale astfel ca soselele asa cum sunt ele , rele-bune , sunt mai libere la primele ore ale diminetii.

Doar cativa cai rataciti printre doua trei vacute , cam asta este situatia intr-unul din satele Tarii Fagarasului unde altadata era o traditie cresterea bovinelor.

Anul acesta se anunta productii record de struguri. Macar vom chefui in lipsa de altceva cu ajutorul licorii lui Bachus .

Si iubitorii celebrului rachiu au motive de bucurie caci si fructele din care se prepara aceasta licoare se gasesc din belsug.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: