Cateva randuri.

by

Buna dimineata . Astazi am decis sa servesc cafeluta in fata calculatorului deoarece citind presa autohtona de ieri am aflat ca au apărut laptopurile cu tastatură rezistentă la… lichide. Prin urmare, putem spune adio coşmarului provocat de cafeaua sau de sucul vărsat pe butoanele computerului. Nu se mai strică, dacă vă echipaţi cu un… laptop rezistent la băutură! Toate bune si frumoase numai ca un astfel de exemplar costa 3000 de euroi.
A fost o saptamana nebuna plina de evenimente care mai de care mai ciudate. Binenteles ca arestarea unui patron de televiziune tine mai mereu capul de afis in mass-media numai ca acest domn dupa parerea mea trebuia mai demult sa mearga la zdup si doar justitia romaneasca care nu a avut curaj sa ia o astfel de decizie a determinat ca personajul respectiv sa mai beneficieze de cativa ani de libertate in plus.
S-ar putea pana la urma sa fie totusi si un razboi politic intre presedinte si SOV asa cum insinueaza unii priceputi in astfel de cazuri.
Majorarea TVA-ului a avut repercursiuni serioase in bugetul romanilor.
Rata anuală a inflaţiei în luna august a ajuns la 7,58%, cel mai ridicat nivel al ultimilor doi ani.În categoria mărfurilor alimentare, românii s-au văzut nevoiţi să scoată mai mulţi bani din buzunare pentru legume şi conserve de legume, care s-au scumpit cu 1,95%, şi pentru citrice şi fructe meridionale, unde preţurile au fost cu 1,7% mai mari.
Alte scumpiri de peste un punct procentual s-au înregistrat şi la ouă, care s-au scumpit cu 1,3% faţă de iulie. Totuşi, preţul ouălor în august a fost mai mic cu aproape 25% faţă de finele anului trecut.În cazul în care vom avea parte de o toamnă capricioasă, ţinta de inflaţie, modificată recent de BNR, va fi ratată din nou. Patronii din industria alimentară ameninţă că vor mări preţurile la produsele de bază, ceea ce va genera o inflaţie mai mare.
BNR a revizuit prognoza de inflaţie pentru 2010 de la 3,7% la 7,8%, indice apropiat de cel din august de 7,58%.
S-au petrecut multe evenimente si in Tara Fagarasului dar despre acest subiect voi vorbi maine dimineata caci acum trebuie sa plec la munca. O zi buna va doresc !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: