Blocul 8a , trecut si prezent !

by

S-au dus vremurile cand in blocul 8a domina pacea si linistea. Imi aduc aminte ca aproape toti locatarii erau uniti ,ca intr-o familie adevarata , nu existau divergente ,totul era ok. In zilele noastre totul s-a schimbat si acum imobilul nostru a devenit unul al certurilor si al invidiilor .Imaginea de mai jos este sugestiva pentru atmosfera din bloc.
Daca ” blog de bloc „a fost creat avand ca tema de inspiratie blocul 8a ,din cand in cand trebuie sa mai public cate un articol legat de el cu toate ca nu am o placere deosebita sa fac acest lucru. S-ar putea ca in viitorul nu prea indepartat sa fiu nevoit sa renunt la titlul paginii si sa creez un alt blog care sa ma reprezinte pe mine si nu intreg blocul. Pana cand va veni vremea schimbarii imi voi duce munca pana la capat la aceasta adresa .
Dupa multi ani de vorbarii si promisiuni iata ca pana la urma se reuseste schimbarea la fata a interiorului imobilului in care locuiesc eu in prezent. Chiar daca acum nu se mai recunoaste , motivul principal pentru care se fac schimbarile este nunta unui locatar ce va avea loc peste cateva zile . Mai jos am sa va prezint si meseriasii care au efectuat lucrarea de zugravire.


S-ar putea ca peretii din bloc sa fie sub 50 si atunci probabil afisul care se vede in pozele de mai sus alaturi de cei doi meseriasi sa fie scris corect. O mica anomalie care conteaza mai putin .
Casa de piatra ii doresc viitorului mire din blocul 8a .

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: