Accident pe strada 1 decembrie 1918 din Fagaras.

by

In urma cu cateva momente s-a produs un accident pe strada mai sus mentionata . Un copil din blocul 8a a fost accidentat de o masina . Victima a suferit rani destul de serioase la cap .

Din pacate strada ingusta precum si masinile parcate de-a lungul acesteia , ingreuneaza destul de mult traficul in zona. Copilul a iesit dintre doua masini si nu avea vreo sansa sa nu fie atins de masina care la accidentat indiferent de viteza de deplasare a acesteia din urma.
Si daca vesnicia s-a nascut la sat binenteles ca prostia s-a nascut la oras . In zona blocului 8a sunt personaje de acum celebre care poarta nume de scena ca … „omul cu mahoarca , ochii noptii „…etc ! De multa vreme mai exista un ciudat dar am omis mereu sa il pomenesc pentru ca astfel de caractere nu isi au locul intr-o societate sanatoasa. De acum in colo si el va fi pomenit pe acest blog si il voi denumi „micul intelectual ” . Cam frumos numele dar am zis sa nu fiu rautacios. Intr-un articol viitor va voi spune si de ce l-am poreclit astfel.
Micul intelectual si-a luat rolul in serios la acest accident si incercand sa intimideze lumea care casca gura in jurul acestui eveniment a inceput sa urle ca un dement de la geamul bucatariei sale si pronuntand expresii dezgustatoare la adresa conducatorului auto care a accidentat copilul nu a facut decat sa tensioneze si mai tare atmosfera . Binenteles ca la un moment dat a coborat si pe Terra caci de sus de la apartamentul sau nu era prea bagat in seama. Si , ca un politist adevarat s-a apucat sa masoare urma de la frana autoturismului dand pe loc detalii despre viteza cu care se deplasa masina la momentul impactului. Nu vreau sa transform acest subiect intr-unul de scandal tocmai de aceea ma opresc aici cu comentariul meu. Oricum este de luat in seama „micul intelectual ” . Daca mai demult rula o emisiune pe postul national care se numea „feriti-va de magarus ” ,eu va dau un sfat … feritiva de „micul intelectual „ca este mai periculos !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: