Lucrari de sezon.

by

Probabil ca primarul nostru si-a pus in cap sa realizeze totusi ceva anul acesta chiar daca bugetul nu ii permite acest lucru. Astfel , in curand vor aparea noi locuri de parcare pentru cetatenii care locuiesc pe strada Negoiu.

Ceva modificari se fac si in blocul 8A. Dupa o lunga perioada de timp pana la urma scara noastra va fi zugravita . Un lucru bun totusi , mai ales ca aratau destul de urat peretii . Sa speram ca cei doi mesteri vor duce la bun sfarsit lucrarea.
Este de nenteles cum s-au cheltuit unii bani din bugetul blocului mai ales ca acea usa care s-a montat la intrarea in bloc este de o calitate proasta . Chiar daca nimeni nu va da socoteala pentru acest lucru , totusi raman la parerea ca a fost o investitie ratata .Probabil anotimpul rece imi va demonstra acest lucru dar oare pe cine intereseaza ?

Sambata trecuta s-a sarbatorit „Ziua chimistului ” in orasul Victoria si cu acest prilej echipa noastra de old-boys a disputat un meci amical in compania celor de la Viromet. Cateva imagini si un filmulet de la aceasta intalnire veti putea urmari intr-un articol viitor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: