Frecatorii de….. buha !

by

O noua expresie in vocabularul romanesc a aparut de ceva vreme si acum , la cinci dimineata stau in fata monitorului si incerc sa explic celor interesati ce inseamna ” a freca buha” !
Daca o formatie de muzica rock a reusit sa adune mai multi oameni la un concert decat liderii de sindicat care au organizat un miting de protest fata de masurile luate de cabinetul Boc , atunci cu siguranta frecatorii de buha din Romania inca mai au resurse de finantare a traiului lor zilnic si nu sunt prea tare afectati de criza actuala.Acum 25 de ani oina era considerat ca fiind un sport national de tovarasii comunisti chiar daca putini cunosteau acest lucru. In zilele noastre in schimb, frecarea buhai sau buhei (cum vreti sa spuneti ) nu are limite deoarece sunt tot mai multi practicanti mai ales in contextul actual . Unii o freaca pentru ca sunt obligati de sistem fiindca au fost concediati dar majoritatea care fac acest lucru au o placere deosebita in a manui celebra pasare din imaginea de mai sus.
Si eu o mai frec din cand in cand deoarece trebuie sa fiu in pas cu moda . Chiar si acum cand scriu aceste randuri se poate spune ca frec buha caci majoritatea oamenilor „de meserie romani ” , isi odihnesc sistemul osos si sunt cu mintea la cartoanele castigatoare de la Bingo .
Din pacate timpul meu alocat pentru a freca buha in dimineata aceasta , a expirat si trebuie sa ma pregatesc de munca. O zi buna va doresc ! Helau Romania …. desteptarea ! Zambeste caci maine va fi si mai rau !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: