Zi de sarbatoare . Inaltarea Domnului !

by


Şi pe când vorbeau ei acestea, El a stat în mijlocul lor şi le-a zis: Pace vouă. Iar ei, înspăimântându-se şi înfricoşându-se, credeau că văd duh. Şi Iisus le-a zis: De ce sunteţi tulburaţi şi pentru ce se ridică astfel de gânduri în inima voastră? Vedeţi mâinile Mele şi picioarele Mele, că Eu Însumi sunt; pipăiţi-Mă şi vedeţi, că duhul nu are carne şi oase, precum Mă vedeţi pe Mine că am. Şi zicând acestea, le-a arătat mâinile şi picioarele Sale. Iar ei încă necrezând de bucurie şi minunându-se, El le-a zis: Aveţi aici ceva de mâncare? Iar ei i-au dat o bucată de peşte fript şi dintr-un fagure de miere. Şi luând, a mâncat înaintea lor. Şi le-a zis: Acestea sunt cuvintele pe care le-am grăit către voi fiind încă împreună cu voi, că trebuie să se împlinească toate cele scrise despre Mine în Legea lui Moise, în prooroci şi în psalmi. Atunci le-a deschis mintea ca să priceapă Scripturile. Şi le-a spus că aşa este scris şi aşa trebuie să pătimească Hristos şi aşa să învieze din morţi a treia zi. Şi să se propovăduiască în numele Său pocăinţa spre iertarea păcatelor la toate neamurile, începând de la Ierusalim. Voi sunteţi martorii acestora. Şi iată, Eu trimit peste voi făgăduinţa Tatălui Meu; voi însă şedeţi în cetate, până ce vă veţi îmbrăca cu putere de sus. Şi i-a dus afară până spre Betania şi, ridicându-Şi mâinile, i-a binecuvântat. Şi pe când îi binecuvânta, S-a despărţit de ei şi S-a înălţat la cer. Iar ei, închinându-se Lui, s-au întors în Ierusalim cu bucurie mare. Şi erau în toată vremea în templu, lăudând şi binecuvântând pe Dumnezeu. Amin. Am citat din Luca 24, 36-53.

Romania fierbe din cauza ultimelor decizii luate de guvern , astfel ca in majoritatea oraselor se inregistreaza la aceasta ora proteste din partea oamenilor nemultumiti deoarece nivelul de trai va scadea si mai mult de la 1 iunie ,zi in care vor intra in vigoare noile masuri. La Fagaras totul e ok si nimeni nu a avut ceva de spus sau protestat ca si cum aici traim in alta civilizatie.
Unii sunt preocupati de rotunjirea veniturilor astfel ca amplaseaza tot felul de terase pe spatiul public in asteptarea celor din strainatati care vin si arunca cu bani in nepasare .

Totusi , intr-o zi de sarbatoare , primaria din Fagaras a vrut sa fie si ea in pas cu moda (guvernul )si a anuntat ca se vor interzice efectuarea unor lucrari de renovare ale blocurilor fara acordul edilului sef. Prima data se intocmeste un proiect dupa care se incep lucrarile. Pana aici nimic rau numai ca aceasta documentatie va costa foarte mult si cu siguranta la criza de lichiditati care s-a instaurat confortabil in bugetul fiecaruia , nu vom mai vedea schele amplasate in jurul blocurilor.
In incheiere va ofer o melodie superba cantata de mult regretatul Luciano Pavarotti .

Poate ne mai intalnim astazi . O zi buna va doresc tuturor !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: