Stirea zilei !

by


Astazi a aparut pe canalele de stiri nationale o informatie bomba care practic il punea pe domnul primar al Bucurestiului , intr-o lumina proasta si am sa va spun si de ce.
Edilul sef al capitalei intentioneaza sa construiasca o autostrada suspendata iar lucrarile la acest proiect maret vor incepe chiar anul acesta.
Acum sa va spun si despre stirea bomba care suna cam asa;
– Viitoarea autostrada care leaga Bucurestiul de Brasov a fost suspendata. Mi-am bagat degetele in urechi sa vad daca nu am ceva pietris inauntru caci la auzul unei asemenea vesti ramai cu gura cascata deoarece stim bine cu totii ca abia s-au construit cateva sute de km de astfel de drum darami-te sa mai fie si suspendat acesta. Stiind ca a trecut 1 aprilie , ziua pacalelilor am intrat intr-o ceata londoneza cu aceasta stire dar pana la urma lucrurile au revenit la normal caci cel ce a lansat aceasta stire a explicat intelesul ei. Firma care a castigat licitatia pentru construirea acestui tronson de drum a renuntat la proiect deoarece nu a reusit sa atraga finantare suficienta astfel ca au fost suspendate lucrarile.
Teapa …. se numeste acest lucru ! Nu mai este nimic de spus despre acest subiect.
O veste buna de aceasta data vine dinspre Italia pentru fagarasenii care nu au un loc de munca.
Sute de locuri de muncă în sistemul hotelier! Slujbele nu sunt oferite de angajatorii români, ci de cei italieni. Făgărăşenii interesaţi îşi pot depune dosarele la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov până pe 19 aprilie. O condiţie pentru angajare este cunoaşterea limbii italiene.
1530 de locuri în sistemul hotelier oferă angajatorii italieni. Făgărăşenii interesaţi îşi pot depune dosarele la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov, însă până la 19 aprilie. Cele mai multe locuri oferite în domeniul hotelier italian sunt pentru ospătari – 160 de locuri. Alte 150 de locuri sunt oferite cameristelor. Italienii caută, de asemenea: spălători de vase – 90 de locuri, personal de întreţinere şi personal pentru recepţie, câte 35 de locuri, bucătar/ajutor de bucătar – 20 de locuri, portar – 25 de locuri, hamal 15 locuri. Salariul oferit este între 700 şi 1.000 de euro net/lună. Angajatorii cer ca aspiranţii la posturi să cunoască limba italiană, dar constituie avantaj şi cunoaşterea limbii engleze şi a limbii germane. Pentru aceste posturi vor fi acceptate doar persoanele înregistrate în baza de date ca persoană în căutarea unui loc de muncă în străinătate şi care au depus un CV în limba italiană. Dosarul pentru aceste joburi trebuie să mai conţină, pe lângă CV-ul în italiană, o copie a actului de identitate, fişă individuală, cazier judiciar care să ateste că nu are antecedente penale, adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea „apt pentru muncă” şi două fotografii tip paşaport.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: