Fantezii de primavara !

by


Daca tot a trecut postul si avem dezlegare la placeri , am zis sa mai scriu si astfel de subiecte pe blog de bloc , poate va mai scot din amorteala de primavara.
Citind presa pe net am descoperit un articol intr-unul din ziarele centrale despre unele probleme pe care le au barbatii in relatia cu partenerele lor (s-au mai nou si cu partenerii lor ).
Există vreo legătură intre mărimea penisului unui bărbat şi modul său de a acţiona şi de a privi viaţa? Unii spun că da. Un bărbat care are penisul mare va fi mai leneş din fire. Preferă să fie cucerit şi dădăcit, deoarece crede că i se cuvine orice. Are nişte instincte de „om al peşterii” care e puternic dar bădăran. Îi place să stea degeaba pe canapea şi să i se aducă totul de-a gata, lângă el.

Pe de altă parte, un tip care nu se prea poate lăuda cu dimensiunile organului său va încerca să compenseze acest lucru printr-o viaţă activă şi printr-o carieră de invidiat. Majoritatea bărbaţilor cu penisul mic încearcă să-şi impresioneze potenţialele partenere printr-un caracter deschis, simţul umorului şi o situaţie financiară bună.
Dacă penisul lui are între 12 şi 13 centimetri, fiind de mărime medie, ai de-a face cu un tip mediocru, care nu iese în evidenţă, dar dacă reuşeşti să îl cunoşti, vei avea parte numai de surprize plăcute. Pentru el, lucrurile se leagă pe măsură ce se întâmplă, nefiind nici foarte incisiv, nici foarte bleg, ci luând viaţa bucată cu bucată.
În schimb, bărbaţii care se cred într-adevăr centrul universului, sunt aceia care nu cred în lungime, ci în grosime. De obicei sunt foarte egocentrişti, narcisişti şi superficiali.
Nu conteaza cat de lung am p…..l , principalul este cum gandesc (folosesc )!

Anunțuri

5 răspunsuri to “Fantezii de primavara !”

 1. lawrence Says:

  ui-ha ! m-am rusinat tot !

 2. lawrence Says:

  A, da, am uitat sa-ti aduc un pic aminte de celebrul citat „Dică, du-te Dică…” 😉

 3. cosmin Says:

  Mai Laurentiu , tu esti baiat mare , nu ai de ce sa te rusinezi sau ai vreo problema si noi nu stim ? Mda , la cel de-al doilea comentariu pe care l-ai facut la acest articol eu as spune ca Dica s-ar putea duce cum vrei tu dar ……, gata , nu mai zic , terminam cu porcariile ca mai sunt si persoane in fata carora ma rusinez daca voi spune ceva urat. Nu ma mai provoca zdreanta ce esti , las ca vi tu la fotbal si iti spun unde a vrut sa se duca Dica !

 4. lawrence Says:

  Eu sunt eventual zdreantza, cel cu ochii de faiantza…

 5. cosmin Says:

  Bravo !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: