O saptamana ciudata !

by

Sara buna tovarasi ! Aflati de la mine ca veti avea probleme duminica , atunci cand vom incheia aceasta saptamana nebuna . Luni si marti sarbatoare , miercuri si joi la munca , vineri sarbatoare , sambata la munca , duminica sarbatoare ! Eu nu inteleg nimic dar daca asa a vrut biserica , ne vom supune cei care credem in cel de sus din ceruri .
Asa , sa incep articolul de astazi . Azi a fost ziua mondiala a sanatatii astfel ca unii dintre noi care am batut pe la usa doftorilor , am avut marea surpriza sa nu ne raspunda nimeni caci domnii in halate albe au catadicsit sa isi ia liber . Nu s-au gandit deloc la bietii oameni care au bagat in crapelnita cu ajutorul mancatorii, o corfa de oua !
Credeam ca numai romanii au porniri canibalice dar am descoperit ca si vecinii nostri rusi sunt amatori de carne de om. Se spune ca doi urmasi a lui Lenin s-au imbatat lemn si prietena unuia dintre ei a devenit pranzul celor doi , cel putin asa sustin cei de la Daily Mail , o agentie renumita de presa.
Totusi , pe noi nu intrece nimeni atunci cand vine vorba de gusturi exotice sau excentrice .Cea mai scumpă cafea din lume, Kopi Luwak, licoare produsă din excrementele ma­mi­ferului Zibeta Asiatică se vinde acum şi în România la preţul de 190 RON ceaşca.
Fabricată din excrementele unei pisici indoneziene şi desemnată cea mai bună din lume, se vinde în localurile exclusiviste de pe întreg globul, iar acum a intrat şi pe piaţa Românească. Preţul este de 250 RON cutia de 80 grame sau 190Ron ceaşca.
„Deocamdată este disponibilă doar după ora 18:00, în programul de relaxare, after-work. Este un produs rar, exclusivist, iar atât timp cât băuturile cele mai vândute la noi sunt cele de lux, cred că se va vinde şi această cafea. Clienţii sunt, în general, oameni de afaceri sau persoane care au un venit peste medie”, a declarat pentru Gândul Ioana Croitoru, partener la Club Kazeboo din Bucureşti, singurul loc unde se vinde băutura.
Unii si cand sunt pe ultimul drum ( cel putin asa sustine presa despre Tantareanu )se gandesc la sexul frumos.Se îngroaşă gluma! Elena Matei, frumoasa blondă care i-a sucit minţile omului de afaceri Cristian Ţânţăreanu, mărturiseşte că-l iubeşte pe miliardarul din Corbeanca şi că a învăţat multe lucruri de la acesta.

„Domnul Țânţăreanu este un om extraordinar şi îl iubesc. Este ca un tată pentru mine. Pot învăţa foarte multe de la el. M-a învăţat să fiu naturală şi sinceră”, a spus Elena intr-o emisiune tv.
Hai ca ne vedem maine . Sara buna !!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: