Fotbal made in Fagaras !

by

Pentru ca se apropie cu pasi repezi marea sarbatoare crestina cand ne vom bucura cu totii de Invierea Domnului , am un program foarte incarcat si abia reusesc sa mai ajung in fata calculatorului pentru a scrie cateva randuri pe blog de bloc. Totusi , astazi mi-am facut timp si inainte sa scriu acest articol am descins pe stadionul din parc unde se juca un derby local din campionatul judetean la fotbal. Protagonistele s-au numit CSM Fagaras si Olimpic Voila.Victoria a revenit gazdelor care la final s-au impus cu scorul de 3-1. Eu am participat doar la ultimele 45 de minute dar mi-au fost de ajuns ca sa imi fac o parere despre nivelul calitativ al acestei partide.
A fost un spectacol plictisitor deoarece actorii din teren s-au situat destul de departe de asteptariile celor doua, trei sute de spectatori care au luat loc in tribunele arenei .Chiar daca vremea a fost prielnica pentru desfasurarea unui joc de fotbal , majoritatea populatiei ce a participat la acest eveniment , a plecat destul de dezamagita spre casele lor. Doar glumele facute intre suporteri si micuta galerie fagaraseana au mai intretinut atmosfera.
Nu vreau sa comentez mai mult , totusi sa nu uitam ca acest meci s-a desfasurat in liga a patra , una destul de joasa unde nivelul fotbalistic nu este foarte ridicat. Poate publicul a fost prea pretentios deoarece acesta a fost rasfatat cu meciuri foarte bune acum multi ani de la care au ramas doar amintirile.
Iata si cateva imagini de la partida de astazi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: