Pentru simpatizantii domnului Mircea Badea !

by

Nu ma simt jignit de afirmatiile acestui personaj de televiziune care practic a devenit cunoscut datorita lui Teo Trandafir cu care realiza matinalul de dimineata la unul din posturile publice. Am decis sa public acest articol pentru a semnala mintea bolnava pe care o detine acest om si care improasca cu noroi toata tara romaneasca in emisunea sa . Randurile de mai jos au aparut pe blogul personal a lui Badea si eu doar le-am reprodus .
„Blogărul român este hidos. Are o faţă călcată de tren, a trecut prin mai multe accidente semimortale, toate din vina lui şi dă sfaturi de mare guru. Sau posedă bot de nevăstuică, râs de hienă epileptică, statură de irinel imberb şi, dacă tot e pitic, ar vrea şi un pic porno, da’ n-are cu ce. Ori e un umflat, mai şunculos ca un hipopotam gestant, cu aere de casanova, şi scrie obsesiv despre mâncare picantă şi usturimea c**ului sau despre miasmele tutelor în caz de igienă intimă precară. Sau îşi face tatuaje. Multe. Uriaşe. În speranţa că va depăşi ca suprafaţă, răspândirea părului pe membrele soţiei”, scrie Badea pe blog.
„Blogărul român are realizări uriaşe. Stă cu chirie. Poate dă până la o sută şi jumătate pe lună pe reşedinţa imperială şi asta îl umple până la refuz de glorie legitimă. E un far călăuzitor, o statuie a reuşitei, un bust al potenţei. Vede cohortele de apostoli adunaţi să-l slăvească şi pe care el, învăţătorul, este dator, în mărinimia lui, să-i conducă pe calea reuşitei măiastre. Are un cazan pe care o numeşte maşină. Asta dacă nu merge cu rolele sau cu drezina. Cazanul a fost iniţial de ţuică, dar ulterior a căpătat roţi şi a fost înmatriculat. E la mâna a paişpea. Deci bate oricând chiar şi o masturbare obsesivă. De obicei de cazan se lipeşte şi o poreclă cool, ca de la un internaut bengos. Festinul financiar, destrăbălarea decadentă, vine atunci când blogărul decide să-şi schimbe abacul cu un laptop, luat de obicei de la promoţie sau lichidarea stocului, uriaş şi greu, dar, de fapt, aşa l-a vrut el: trainic şi solid. Să reziste la călătoriile cu personalul. (…) Fantasma ultimă a unui blogger este influenţa. A demonstrat că este bogat: lunar, merge la fast food. Dar bani au mulţi. El este şi important. La el se uită, în căutare de busolă, legiuni de cetăţeni dezorientaţi. Iar el, personajul dur, clădit în suprafeţe de granit, ştie că marea putere vine şi cu multă responsabilitate. Aşa că, înţelept, sensibil şi complex, se transformă altruist în girueta furtunilor din sufletele noastre”, scrie Mircea Badea.
Inchei cu un citat despre prostie ;
-Sunt doar doua lucruri infinite , universul si prostia umana , insa asupra primului aspect nu sunt asa de sigur ! (autor Albert Einstein )

Reclame

3 răspunsuri to “Pentru simpatizantii domnului Mircea Badea !”

  1. lawrencesoft Says:

    Hai ca scrie tare Badea, pana una alta are si el blog, ca doar acolo scrie, si s-a luat doar de 3 „vedete” pe bloguri, care au impresia ca toata lumea ii citeste in extaz: zoso, visurat si inca unu. Nu s-a referit la toti.

  2. cosmin Says:

    Mda, stiu ca tu il simpatizezi de mult pe acest personaj de tv. In ultimul timp a inceput sa transforme rolul sau, intr-unul de mascarici . In toate emisiunile se stramba urla, rade ca un clovn de circ. Poate ii lipseste Basescu caci am observat ca acesta din urma s-a retras in barlog si nu mai are aparitii publice foarte dese ca in mandatul trecut .

  3. lawrencesoft Says:

    Pai asta e meseria lui, sa faca Circus la TV, sa se uite lumea. Oricum, mie mi se pare ca tot ce zice el e argimentat !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: