Povestea unei primaveri ….pe blog de bloc !

by

Primăvara, anotimpul care trezeşte la viaţă întreaga fire, a fost şi este motiv de inspiraţie pentru mulţi scriitori. Şi, într-adevăr, ce poate fi mai impresionant decât albul imaculat al ghiocelului, plăpândul fir de iarbă, veşmântul de sărbătoare al pomilor sau zborul timid al primilor gândăcei? Este momentul când ne bucurăm fără să avem un motiv special, când simţim nevoia să fim mai buni, mai încrezători în noi şi în ceilalţi.
Nu stiu cum se face dar in fiecare an primavara vine mai repede ca de obicei ! Asa spunem mereu numai ca anul acesta chiar ca s-a intamplat acest lucru. Daca ieri va trimiteam cativa ghiocei prin intermediul blogului , astazi am avut marea bucurie sa descopar ca au inflorit nuscelele (brandusele ) in herghelia de la Sambata de Jos. Signora Felicia Musat stiu ca este mare iubitoare de flori si cred ca si-ar dori foarte mult sa admire covorul mov din spatele gradinei sale. Pentru dinsa , pentru sotia mea si pentru toate persoanele de sex feminin prin intermediul acestui blog le trimit si cateva nuscele care de altfel sunt si florile mele preferate deoarece am crescut in mijlocul lor si acestea prin simpla aparitie a lor ma faceau fericit la fiecare inceput de primavara in anii copilariei.


Daca tot suntem in ziua martisorului , politia romana s-a gandit sa le faca si ea un cadou persoanelor de sex feminin , oferindu-le cate un radar invizibil pe unele sosele din patria noastra scumpa.Acestea sunt amplasate pe Loganuri break. Dispozitivele vor functiona in mod normal regim stand-by. Daca un politist observa o masina si doreste sa vada ce viteza are, o simpla activare a radarului invizibil ii va da viteza cu care se deplaseaza autoturismul respectiv. In tot acest timp, conducatorul auto nu mai are cum sa franeze si nici nu mai poate scapa de amenda.O astfel de masura este bine-venita si de acum incolo, aceia care au radare nu le vor mai putea tine decat pe post de bibelou.
Din fericire odata cu incalzirea vremii s-a trecut la astuparea gaurilor din asfalt . Deocamdata aceasta lucrare se realizeaza in zona centrala. Pe strazile din municipiul nostru sunt curatati pomii un bun prilej pentru cativa oameni cu un nivel de trai mai scazut pentru a-si procura ceva combustibil pentru incalzirea locuintelor sau pentru construirea unui gard …etc!
Unii cu taiatu !

Altii cu caratu !

Si majoritatea cu statu …dar nu cu statul roman !

Am zis ca nu mai vorbesc de marlanul de Romania ? Nu imi aduc aminte !

Am o dilema , poate imi dati voi raspunsul. In fiecare cartier exista cateva blocuri in care locuiesc foarte multe familii de romi. De ce sunt numite aceste cladiri ” blocuri de italieni” ? Nu au fost construite nici de
firme din peninsula si nu cred ca vreun italian a locuit vreodata intr-unul dintre aceste apartamente situate in aceste imobile. As avea un raspuns dar poate va faceti curaj si imi oferiti voi o rezolvare la aceasta dilema. In incheiere mai fac o dedicatie cu ocazia acestei frumoase zile si la propriu si la figurat, pentru iubitele , sotiile , prietenele , mamele , surorile noastre …..vecinele noastre .. am uitat ceva ? … Nu cred ! Ba da , ce gafa era sa fac .., Si pentru toate soacrele … melodia de mai jos !

PS-Baietii de cartier la o vorba in fata blocului !

Anunțuri

3 răspunsuri to “Povestea unei primaveri ….pe blog de bloc !”

  1. lawrencesoft Says:

    Ce face nea’ Dobrin acolo ? Verifica presiunea in pneuri ?

  2. cosmin Says:

    Nu este nea Dobrin acolo !

  3. sarpele de cartier Says:

    era nea caisa stancu (pro tv)sau(ochii noptii)sia inprumutat capacele de pe rabla lu nea dobrin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: