La multi ani Florin Piersic !

by

74 de ani împlineşte astăzi Florin Piersic. O viaţă pusă în slujba publicului, pentru că cele mai multe aniversări le-a petrecut pe scenă, după cum marturiseste artistul intrun interviu acordat astazi unui post de televiziune.”Să nu uitaţi că există un actor în România, un om pe care îl cheamă Florin Piersic şi care o să fie nu numai prieten, ci omul care de oriunde din orice loc va răspunde prezent”. Acesta a fost mesajul care la transmis maestrul tuturor romanilor care il apreciaza.
Astazi am vazut pe unul din posturile centrale de televiziziune un ministru pentru pescuit (ciudata denumire )care a fost atacat cu o plăcintă de către o activistă PETA, chiar în timpul unui discurs televizat.Emily McCoy, protestatara de origine americană, i-a strigat ministrului: „Ruşine, Gail Shea! Interziceţi vânătoarea sângeroasă de foci!”.
În urma atacului, ministrul şi-a şters crema de pe faţă şi s-a întors la tribună. Activista pentru drepturile animalelor a fost reţinută şi pusă sub acuzare pentru atac. Ma intreb oare ce ar pati domnul Radu Berceanu daca peste 20 de ani ar mai fi in functie si ar participa si el la o conferinta unde sa ne anunte ca din cauza birocratiei sau mai stiu eu carui motiv nu a reusit sa finalizeze nicio autostrada din cele promise cu ani in urma.Probabil asa cum George Bush era sa primeasca un papuc in cap sau cum doamna ministru al pescuitului din Canada a savurat un tortulet cu obrajii sai , cu siguranta ca si Berceanu va primi o bucata de asfalt in dar de la cineva pentru meritele aduse la dezvoltarea acestei tari.
In alta ordine de idei as sublinia ca blocul 8a este totusi unul mai deosebit asa cum notam si intr-unul din comentariile trecute. Cineva a avut o idee faina si a pus un covor rosu destul de maricel, la intrarea in bloc.Nimic deosebit pana aici numai ca doar vedetele au onoarea sa calce pe astfel de covoare .Deci , suntem un bloc plin de oameni bine cotati in societate.
Dupa cum bine stiti , tara noastra este plina de pescari , asta si datorita guvernantilor care au avut mare grija ca noi sa avem cat mai mult timp liber la dispozitie pentru alte indeletniciri.Cum a crescut putin temperatura de afara au si aparut amatorii de senzatii tari , spun asta deoarece nu cred ca te simti in siguranta pe gheata cu un bat in mana.
,
Fiecare cu ce-l doare ! Unii au ales sa alerge dupa minge prin zapada . Si acesta este un mod de a-ti omori timpul liber.
Zilele urmatoare am sa public pe blog de bloc foarte multe articole deoarece in calendarul ortodox urmeaza doua sarbatori si din acest motiv nu voi merge la munca astfel ca voi avea mai mult timp la dispozitie. Ne vedem maine !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: