Cea mai naspa zi din an !

by

FAGARAS 4 IANUARIE -ORA 8.15
In fiecare an se fac tot felul de clasamente despre data la care oamenii se vor simti cel mai rau. In unanimitate aceasta a fost aleasa ziua de astazi adica 4 ianuarie 2010.Criza financiara, grijile provocate de facturile care apar dupa sarbatorile de iarna, gripa, raceala si atmosfera deprimanta a lungilor nopti de iarna au efecte negative asupra psihicului oamenilor.La asta se adauga si faptul ca ziua de luni e cea mai putin iubita de angajati.Ca sa fiti ceva mai fericiti, psihologii recomanda sport, o dieta sanatoasa, conversatiile cu prietenii si… multa apa!
Intr-o zi de 4 ianuarie 1642 s-a nascut si savantul Isaac Newton, fizician, matematician si astronom .Tot intr-o zi ca cea de astazi a sosit dinou iarna pe meleagurile noastre.
Din pacate zapada a lipsit in mare parte din perioada Sarbatorilor de iarna dar poate mai sunt persoane care inca mai au zile de concediu si se vor bucura de omatul proaspat cazut.
Astazi este zi de curatenie in mai toate casele caci romanii se pregatesc sa intampine doua sarbatori crestine , Boboteaza si SF.Ion .Eu ma pregatesc sa ies cateva ore la cumparaturi si poate mai tarziu am sa revin cu fotografii proaspete din orasul nostru care incet , incet incearca si el sa se dezmorteasca dupa atatea zile de lenevire. OK, ne vedem mai tarziu doar aici , pe blog de bloc !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: