O bere va rog !!

by

Berea este licoarea care a legat foarte multe prietenii de-a lungul timpului. Hai sa ne intalnim la o bere deseara , cam asa suna multe dintre invitatiile ce se fac intre oameni si astfel incet , incet acestea se transforma in legaturi foarte stranse care duc la cunoasterea unor persoane ce sunt pe placul nostru , un prieten sau prietena adevarata.
Noi , romanii suntem un popor consumator de bere si vanzarile merg destul de bine pentru producatorii autohtoni dar nu numai.
Iata si cateva statistici facute de specialistii in domeniu:
Ursus are cea mai spectaculoasa evolutie: “regele berii” a urcat sase pozitii si s-a instalat in pozitia de lider al clasamentului. Suprematia marcii Ursus inseamna si picajul brandului Heineken pe locul secund. Cea de-a treia pozitie este ocupata de Tuborg, care urca de pe locul cinci. Beck’s pierde locul secund si ajunge pe pozitia a patra.
.Si Stella Artois face parte din categoria marcilor care scad.Aceasta ajunge de pe locul trei pe cel de-al cincilea iar Brandul Carlsberg coboara de pe locul patru pe locul sase Daca in ceea ce priveste clasamentul general al calitatii editia curenta este caracterizata de rasturnari de pozitie, din perspectiva socio-demografica, primele trei branduri se pozitioneaza diferit. Astfel, Ursus are cei mai buni indici pe segmentele femei, 46-55 de ani, Transilvania. Heineken se “simte” cel mai bine pe categoria barbati, 26-35 de ani, Bucuresti, iar Tuborg inscrie cele mai mari punctaje pe categoria femei, 46-55 de ani, Moldova.
Ce sa va spun in incheiere decat ca berea consumata in cantitati normale nu dauneaza organismului.Nu cadeti in extrema cealalta caci ca orice bautura si berea poate avea consecinte negative deci , atentie mare !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: