Daca e miercuri atunci avem de toate pe blog de bloc !

by

Nu prea au legatura pozele de mai sus cu subiectul meu de astazi de pe blog de bloc. Stiu ca sunt persoane care viziteaza aceasta pagina doar pentru a mai vedea ceva poze cu locurile unde s-au nascut si eu incerc sa le satisfac dorintele cu aceste fotografii chiar daca nu sunt de o calitate foarte buna. Deci… astazi am decis sa scriu despre o trupa de muzica rock si despre problemele ei care le-a avut de-a lungul aniilor. Este vorba de Cargo , un nume care pentru unii poate nu spune nimic dar poate pentru altii se afla printre preferintele lor muzicale. Trebuie sa recunosc ca si eu ador aceasta formatie ,chiar pot spune ca au unele piese de nota zece . Iata una dintre ele ;Ce ziceti de melodie ? Trebuie sa fi de fier sa spui ca e naspa …. oricum suna mai bine decat o manea … nu ? Glumeam , nici nu exista termen de comparatie ! In Romania se spune ca publicul este impartit in doua ; unii care asculta muzica si unii care asculta manele.
Legendara trupă Cargo a fost urmărită, de-a lungul timpului, de o serie lungă de ghinioane. Doi foşti solişti au fost găsiţi morţi, Kempes a stat în comă, Adrian Igrişan a ajuns pe masa de operaţie, iar Adi Bărar a suferit o semipareză.

Blestemul trupei Cargo a început în 1995 cu accidentul lui Ovidiu Ioncu Kempes, care a stat în comă aproape o lună, după ce a intrat într-un stâlp cu motocicleta.
Medicii îi dădeau şanse minime de supravieţuire, însă Kempes a reuşit să fenteze moartea.
Solistul nu şi-a revenit complet, memoria i-a fost mult afectată, a uitat aproape toate versurile cântecelor, iar ultimele concerte le susţinea cu textele scrise pe hârtie.
El a părăsit România în urmă cu câţiva ani, stabilindu-se definitiv în Australia. Ciudat, colegii lui nu au mai reuşit să dea de el.Chiar inainte cu cateva saptamani cineva mi-a spus ca a fost la un concert si Cargo fara Kempes parca nu mai este ce a fost.
Anul acesta, la doar câteva zile după ce a susţinut tradiţionalul concert de ziua sa, solistul Adi Bărar a suferit o semipareză.
„Am lăsat-o mai moale anul acesta cu Cargo, pentru că au fost multe probleme. Eu am avut o semipareză pe partea stângă. Nu se ştie din ce cauză. Dar acum totul este bine”, a declarat Bărar.
Liderul trupei Cargo şi-a revenit complet şi se pregăteşte pentru primul concert cu noua sa trupă.Adrian Igrişan, operat la picior
Anul acesta a fost unul dificil şi pentru solistul Adrian Igrişan, care a fost supus la două operaţii la picior în Ungaria.
” El a suferit un accident, acum opt ani, în urma căruia s-a ales cu un picior aproape zdrobit. A avut nevoie, în ultimele luni, de încă două operaţii, căci şchiopăta foarte rău”, ne-a declarat colegul lui, Adi Bărar.
Adi Bărar şi-a mai făcut o trupă
„E criza bărbatului la 40-50 de ani. Am făcut o trupă nouă, în paralel cu Cargo, în care cânt blues şi rock-n-roll. Cântăm cover-uri din anii ’50-’80”, a mai spus Bărar.
Primul concert de blues cu Adi Bărar şi prietenii va avea loc vineri, la clubul Porto Arte din Timişoara.
Citeşte despre destinul altui artist rock:
Solistul rock Nae Tarnoczi s-a spânzurat în debara
„Joe Cocker” din Banat va fi condus pe ultimul drum. Cam asta ar fi o parte din istoria acestei trupe. Cam tragic totul , sper sa treaca peste aceste greutati componentii formatiei si sa ne incante dinou cu melodiile lor. In incheiere va mai ofer o piesa care de asemenea nu are termeni de comparatie , pe mine ma inebuneste aceasta melodie cand o ascult. Data viitoare va astept pe blog de bloc cu un nou episod despre cuplurile din blocul 8A. Trai bun !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: